Shall we dance? Nu ook in @hetstadshart van Lelystad

Shall We Dance? is een Amerikaanse film uit 2004 met in de hoofdrollen Richard Gere, Jennifer Lopez en Susan Sarandon.

John Clark (Richard Gere) is een succesvolle advocaat die al twintig jaar hetzelfde doet. Altijd als hij met de tram naar huis gaat, ziet hij een beeldschone vrouw, Paulina (Jennifer Lopez), door het raam van een dansschool naar buiten staren. Hij wil voor een keer met haar dansen, dus hij gaat zich inschrijven in de dansschool. Hij krijgt les van Miss Mitzi (Anita Gillette), de eigenaar van de dansschool.

Zijn vrouw, Beverly Clark (Susan Sarandon) begint te merken dat hij iets uitvoert. Ze huurt een detective in om haar man te bespioneren.

Aan deze film moest ik zaterdagavond denken toen Patricia en ik ons gereed maakten om naar het openingsbal van Dansstudio WB te gaan. Vooraf mijn oude dansschoenen gevonden en opgepoetst en daarna hebben we nog even geoefend in de woonkamer. Met YouTube als leerplatform hebben we de Engelse wals gedanst en bijna het glas uit de kast geslagen.

’s Avonds erg gelachen, vooral omdat we zaten te stuntelen met onze danspassen die we vooral vergeten waren. We hebben het in ieder geval gezellig gehad.

Het Stadshart in Lelystad is een dansschool rijker. De moeite waard om eens een kijkje te nemen of te starten met het nemen van dansles. Kijk hier voor meer info.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/afb/23007722/files/2015/01/img_2888.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/afb/23007722/files/2015/01/img_2889.jpg

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s