Uitnodiging: Eettafel ‘Werklocaties in Lelystad’

Uitnodiging: Eettafel ‘Werklocaties in Lelystad’

Donderdag 17 juli, aanvang: 19.00u (inloop: 18.30u), Locatie: Stadhuisplein

Beste ondernemer, eigenaar, inwoner van Lelystad.
#Loods32 organiseert op donderdag 17 juli om 19.00u een eettafel over Werklocaties in Lelystad. Ondernemers, eigenaren en inwoners uit Lelystad worden uitgenodigd om met elkaar kennis te maken en te praten over de toekomst van werken in Lelystad.

Een bericht van de Provincie Flevoland. ‘Flevoland behoort tot de koplopers in Nederland als het gaat om Het Nieuwe Werken. De economie en arbeidsmarkt evolueren in een snel tempo naar een kennis- en netwerkeconomie. Het Nieuwe Werken is in opkomst.‘

Doel
Onder invloed van Het Nieuwe Werken en de opkomst van de vele ZZP-ers werken wij Nederlanders op andere locaties dan voorheen. Als gevolg daarvan zijn er diverse alternatieve werklocaties in Lelystad gestart. Met deze eettafel willen wij de initiatiefnemers uitnodigen om met elkaar kennis te maken en te kijken of er duurzame verbindingen kunnen ontstaan.

Aanmelden
Aanmelden is niet vereist, wel stellen we het op prijs als je laat weten dat je komt. Wilt je laten weten dat jij ook aanwezig bent? Mail naar peter@rebuild.nu


Over: Huiskamer van Lelystad.
#Loods32 heeft een schone taak op zich genomen voor de zomer van 2014. In het project ‘Onze Huiskamer’ wil #Loods32 een levendige ontmoetingsplaats creëren op het stadhuisplein in het centrum van Lelystad, waar mensen op een min of meer spontane manier met elkaar in contact kunnen komen. Het stadhuisplein maken wij tot onze huiskamer deze zomer en dat is een huiskamer waar iedere keer iets nieuws gebeurd.

#onzehuiskamer logo loods32 logo DOEN

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s