Coworking Flevoland

Vrijdag heb ik mondeling overeenkomst bereikt met Ter Steege Vastgoed over het realiseren van een coworking space aan de Zilverparkkade in Lelystad. Lelystedelingen hebben wat te kiezen. De coworking space #ZW32 op de Zeilweg 32 heeft donderdag zijn 8e huurder mogen verwelkomen: Cittanova. Verder ben ik in gesprek met eigenaren uit Zeewolde en Almere-Buiten.

Ik ben op zoek naar een tool waarmee we deze coworking spaces met elkaar kunnen verbinden. Zodra we een groot netwerk van coworkers hebben kunnen onderling samenwerkingsverbanden ontstaan of projecten en opdrachten onderling worden gedeeld of toegespeeld.

Iemand?

Advertenties

6 Reacties op “Coworking Flevoland

  1. Wat goed, gefeliciteerd. Hopelijk gaat het je ook lukken in Zeewolde en Almere-Buiten. Ze zijn toch al verbonden door co-working (en kunst)?

  2. NING is een aardige collaboratie tool. Daarnaast is KIPPT de nieuwe rijzende ster aan het social media firmament
    https://kippt.com/about/
    http://www.ning.com/about-us/

  3. Hi Peter, Officebooking biedt o.m. de mogelijkheid om vrije werkplekken te zoeken en ‘leden’ of klanten op te zoeken. Door deze verbinding is veel mogelijk: elkaar berichten sturen en bijvoorbeeld agenda’s te verbinden. Kijk even op onze website: http://www.officebooking.nl maar neem zeker contact op als het je interesseert, er is veel mogelijk ‘onder de motorkap’.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s