#CityCentreApp | De app om je winkelcentrum op de kaart te zetten! #retail2020 #hnwinkelen

Het winkelhart van Etten-Leur heeft onlangs een app geïntroduceerd, een online winkelcentrum. Ook online ziet Winkelcentrum Etten-Leur de mogelijkheden deze rol te vervullen. ‘Zij biedt daarom haar winkeliers de mogelijkheid om via de online portal van het winkelcentrum e-commerce en social media activiteiten te starten dan wel uit te breiden.’

De app is echter geen app maar een website die geoptimaliseerd is voor mobiel. De app ontbeert de mogelijkheden voor de drie belangrijke c’s: Content, Connect, Community. Daarom hier een voorstel voor een CityCentreApp die wel gaat werken. Ik heb Lelystad als uitgangspunt genomen.

CityCentreAPP
De CityCentreApp biedt de klant informatie (Content) op het gebied van uitgaan (beleving), nieuws, een overzicht van winkels, restaurants en hotels. Met de knop ‘Who Goes’ kan je je vrienden uitnodigen (Community). Een reservering of een bestelling in de Etail winkel is zo geplaatst.

1. Uit agenda
Uitgaan in Lelystad. Voor informatie op het gebied van vrije tijd, cultuur, ontspanning en uitgaan. Wil je weten wat er komend jaar allemaal op het programma staat? Hier tref je dat aan!


Events, Theaters, Musea!

De app biedt diverse mogelijkheden voor communityvorming. Je kan je natuurlijk via de app aanmelden voor een event. Met de knop ‘Who Goes’ kan je zien wie van je contacten naar een optreden of voorstelling gaat. Ook kan jij je contacten uitnodigen via de app om mee te gaan naar een event of voorstelling.

2. Nieuwsitems
Het Lelystads nieuws. Doorlopend het laatste nieuws uit Lelystad.
Aangevuld met persoonlijke blogs van retailers, maatschappelijke en/of culturele organisaties.

3. De mobile shopping Community van Lelystad
De mobile shopping Community biedt alle winkels in Lelystad een extra verkoopkanaal. De App maakt zorgt voor een verbinding tussen de fysieke en de digitale winkel (de online webshop).

Powered by webAPPshop.4. Eten, Drinken en Slapen
Lelystad biedt te veel om in één dag te beleven, blijven slapen is een aanrader. In plaats van een middagje shoppen wordt je verblijf dan ineens een korte vakantie. Zeker als je dan er ook nog op uit trekt om de omgeving te verkennen.
In de App een overzicht van alle hotels, restaurants en uitgaansgelegenheden met de mogelijkheid om via de App een reservering te maken en je vrienden uit te nodigen.


Hotels, Bed & breakfast, Eten & drinken!

5. Plattegrond
Een plattegrond van Lelystad met de culturele en toeristische hoogtepunten van de stad. Met een koppeling met google maps kan je makkelijk navigeren naar elke opgegeven locatie in de stad. Nooit meer verdwalen als bezoeker…..


Hotels, Bed & breakfast, Shoppen, Eten & drinken, Theaters, Musea….

Elke pagina heeft natuurlijk social media sharingtools zodat bezoekers de mogelijkheid hebben om leuke artikelen ea zaken te delen met hun netwerk.

Advertenties

Een Reactie op “#CityCentreApp | De app om je winkelcentrum op de kaart te zetten! #retail2020 #hnwinkelen

  1. Pingback: Investeer jij ook in de #CityCentreApp? #retail2020 #hnwinkelen #crowdfundingNL #app | peterkrol

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s